Verpleegkundige die specialistische handelingen een uitdaging vindt | Werken bij Allerzorg Overslaan en naar de inhoud gaan

Verpleegkundige die specialistische handelingen een uitdaging vindt

Enthousiaste, gedreven, flexibele en zelfstandige verpleegkundige

'Werken vanuit ons hart, dát is wat we bij Allerzorg doen.  

Vanuit deskundigheid en met respect en waardering voor onze cliënten zorgen we elke dag weer voor de beste zorg, preciés zoals we dat ook voor onze naasten zouden willen. En daar hebben we jou bij nodig! 

Wij verwelkomen jou graag als verpleegkundige niveau 4

Als verpleegkundige draag je zorg voor het leveren van de beste kwaliteit van zorg bij de cliënten thuis. Je doel is de kwaliteit van leven van de cliënten thuis zo snel en maximaal mogelijk te verbeteren en zelfredzaamheid te optimaliseren. Je bent de spil in de organisatie rondom jouw cliënt. Je begeleidt de cliënt en diens omgeving voor optimale verzorging en je onderhoudt goed contact met de behandelaars en/of andere disciplines. Zorg zoals je die voor je naasten wenst. Dát is de manier waarop wij dagelijks zorg verlenen. Met aandacht en respect en met ruimte voor de cliënt om zichzelf te kunnen zijn.  

Wat bied jij ons?: 

Om goede zorg te kunnen leveren heb jij een diploma verpleegkundige kwalificatieniveau 4. Daarnaast sta je in het BIG register en kun je ons een “Verklaring Omtrent Gedrag” (VOG) overhandigen. Voor deze functie is het belangrijk dat je een rijbewijs hebt. Kun jij zelfstandig werken en prioriteiten stellen? Je inleven in anderen? Dan is dit misschien wel jouw droombaan!  

Over ons: 

Allerzorg is een innovatieve zorgorganisatie; specialist in zorg thuis. Wij bieden door heel Nederland zorg op het gebied van wijkverpleging, kraamzorg, kindzorg, wondzorg, begeleiding, palliatieve zorg en woonzorg. Onze cliënten hebben hun zorg aan ons toevertrouwd en wij zetten ons met volle toewijding voor hen in. We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat onze cliënten zich veilig en gewaardeerd voelen. Wij luisteren naar hen en stellen de wensen van onze cliënten centraal. Bij ons komen mensen vóor regels. Omdat we met kleine teams werken kunnen we flexibel en snel inspelen op de persoonlijke wensen en omstandigheden van onze cliënten.  We houden niet van ingewikkelde procedures en lange wachttijden. Wanneer er zorg gevraagd wordt, dan zorgen we voor onze cliënten. Precies zoals we dat voor onze vaders, moeders, kinderen of geliefden zouden doen: liefdevol en aandachtig. Wij doen graag een stapje extra voor onze cliënten. 

Wat kunnen wij je bieden?: 

Elke dag met een glimlach naar je werk; dát biedt Allerzorg jou 

Wij houden van persoonlijke aandacht, dus hebben we ook aandacht voor jou! We vinden het belangrijk dat je bij Allerzorg jezelf kunt zijn. Dat je kunt werken vanuit je hart en je gevoel kunt leggen in de zorg die je biedt. We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken. Word jij enthousiast van bovenstaande omschrijving en herken je jezelf hierin? Wij ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief via de sollicitatielink. We hopen snel van je te horen!  

Team: 
Emmeloord
Functiegroep: 
Verpleegkundige niveau 4
Opleidingsniveau: 
MBO
Aantal uur per week: 
20-24
Gemeente: 
Emmeloord en omstreken
Provincie: 
Flevoland
Sluitingsdatum: 
maandag, 31 augustus, 2020
Salaris: 
Conform CAO VVT
Dienstverband: 
Vast
Contactpersoon: 
Marleen Dröge
Telefoonnummer: 
088-5721982
Via Indeed

Solliciteer direct op deze vacature

CAPTCHA
Deze vraag stellen we om er zeker van te zijn dat u geen spambot bent.