Verpleegkundige met ervaring met palliatieve terminale zorg voor Xenia | Werken bij Allerzorg Overslaan en naar de inhoud gaan

Verpleegkundige met ervaring met palliatieve terminale zorg voor Xenia

Werken vanuit ons hart, dát is wat we bij Allerzorg en Xenia doen.

 

Vanuit deskundigheid en liefde voor onze cliënten zetten we ons elke dag in voor de beste zorg, preciés zoals we ook voor onze naasten zouden zorgen. En daar hebben we jou bij nodig!

 

Wij zijn op zoek naar een verpleegkundige met ervaring met palliatieve terminale zorg voor Xenia.

 

Allerzorg werkt nauw samen met Xenia. Voor deze functie zal je werkzaam zijn bij Xenia in Leiden. Xenia biedt een thuis aan jonge mensen van 16 tot 40 jaar die intensieve zorg nodig hebben. Het gaat hier om mensen met bijvoorbeeld een stofwisselingsziekte, een oncologische, hematologische of neurologische aandoening, een spierziekte en/of ademhalingsproblematiek.

 

Onze cliënten hebben hun zorg aan ons toevertrouwd. Wij zetten ons met volle toewijding voor hen in. We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat onze cliënten zich veilig en gewaardeerd voelen. Van jong tot oud, bij Allerzorg komen onze cliënten vóor regels.  

 

We houden niet van ingewikkelde procedures en lange wachttijden. Wanneer er zorg gevraagd wordt, dan zorgen we voor onze cliënten. Precies zoals we dat voor onze naasten zouden doen: liefdevol en aandachtig.  

 

Elke dag met een glimlach naar je werk; dát biedt Allerzorg jou

 

Wij houden van persoonlijke aandacht, dus hebben we ook aandacht voor jou!

We vinden het belangrijk dat je bij Allerzorg jezelf kunt zijn. Dat je kunt werken vanuit je hart en je gevoel kunt leggen in de zorg die je biedt. Want alleen dán kun je de beste zorg leveren.

Is dit jouw droombaan?

 

 

Wat bied jij ons?: 

 

Als verpleegkundige ligt jouw hart bij jouw gasten. Empathie en verantwoordelijkheidsgevoel zijn naast creativiteit en flexibiliteit belangrijke eigenschappen. We vragen van jou een diploma MBO-V/HBO-V verpleegkunde en ervaring met palliatieve terminale zorg. 

Over ons: 

 

Allerzorg is een innovatieve zorgorganisatie; specialist in zorg thuis. In heel Nederland zijn er teams van verpleegkundigen en verzorgenden actief om zorg te verlenen op het gebied van wijkverpleging, kraamzorg, kindzorg, wondzorg, begeleiding, palliatieve zorg, woonzorg en specialistische zorg thuis. Een voorbeeld hiervan is het bieden ziekenhuis verplaatste zorg aan huis door onze specialistische teams.

Onze professionele zorgverleners leveren zorg zoals wij die zelf aan onze familie en naasten zouden geven. Onze cliënten moeten zich veilig en gewaardeerd voelen. Hoe doen wij dat? Wij luisteren goed, hebben aandacht voor onze cliënten en stellen hun wensen voorop. Onze zorg passen wij aan de persoonlijke omstandigheden en de omgeving van onze cliënten aan. Thuis moeten mensen zichzelf kunnen zijn. Onze inzet is daarop gericht.

We werken met kleine teams en kunnen snel inspelen op veranderende omstandigheden en regelgeving. Wij zijn elke dag bezig onze zorg kwalitatief hoog te houden en als het even kan nog beter te maken.

Allerzorg staat voor persoonlijke aandacht voor de cliënt en medewerker en onze kernwaarden zijn:

  • Jezelf zijn
  • Werken vanuit je hart
  • Doen
  • Echt zien en begrijpen
Wat kunnen wij je bieden?: 

Word jij enthousiast van bovenstaande omschrijving en herken je jezelf hierin? Voor vragen kun je contact opnemen met Sabrine van Heusden telefoonnummer 06 2574 6075. Wij ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief.

We hopen snel van je te horen!

Team: 
Palliatieve Zorg
Soort aanstelling: 
Part-time
Ervaring: 
3 - 5 jaar
Werkgebied: 
Xenia Leiden
Vestigingsplaats: 
Provincie: 
Zuid Holland
Sluitingsdatum: 
maandag, 1 januari, 2018
Dienstverband: 
Vast
Rijbewijs: 
B
Functie vervuld: 
Nee
Contactpersoon: 
Sabrine van Heusden
Telefoonnummer: 
06 2574 6075