Allerzorg tekent jeugdhulpcontract met de gemeenten Urk en Noordoostpolder

Geplaatst op 14-10-2021

Voor het leveren van begeleiding en behandeling aan gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar heeft Allerzorg voor 2022 een jeugdhulpcontract gesloten met de gemeenten Urk en Noordoostpolder. Het gaat om begeleiding op maat voor het versterken van de zelfredzaamheid, maatschappelijke participatie en een veilige en gezonde ontwikkeling van jeugdigen.

Zorg op maat voor jeugd staat voorop, wat goed aansluit bij onze visie op jeugdhulp verlenen. De nadruk ligt op kwaliteit, toegankelijkheid en meer samenwerking tussen aanbieders onderling. Om dit te bereiken hebben de gemeenten ervoor gekozen om een overzichtelijk zorglandschap te creëren, door een beperkt aantal zorgaanbieders te contracteren.

Wij zijn als Allerzorg heel blij dat wij dit de komende jaren vorm mogen geven. Wij zijn met onze expertise op het gebied van jeugdhulp een mooie aanvulling op het zorglandschap. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in gezinnen met jonge kinderen, ouder-kind interactie, opvoedondersteuning, systeemtherapie en behandeling- en integrale samenwerking met medische kindzorg.

Meer informatie

Meer weten over de jeugdhulp die wij bieden? Klik voor meer informatie over jeugdhulp of ga naar aanbod jeugdhulp per regio en ontdek waar we nog meer jeugdhulp aanbieden.