Allerzorg voor derde jaar op rij in top 10 van ZorgkaartNederland

Geplaatst op 06-12-2022

Op 6 december is tijdens een live event van Patiëntenfederatie Nederland in de Jaarbeurs in Utrecht bekendgemaakt dat Allerzorg Wijkverpleging voor het derde jaar op rij een plek heeft in de top 10 van ZorgkaartNederland. De waarderingen van cliënten door heel Nederland leverden Allerzorg deze mooie top 10 notering op. Een bijzonder mooie vermelding waar wij als Allerzorg ontzettend trots op zijn.  

Persoonlijke zorg thuis 

Allerzorg is een specialist in zorg thuis. Wij geloven in de kracht van thuis. Thuis is meer dan een huis, het is een gevoel. Een veilige en vertrouwde plek waar mensen zichzelf kunnen zijn. Een omgeving die een positieve invloed heeft op de gezondheid. Thuis heeft de mens zelf de regie. De zorgprofessionals van Allerzorg bieden in een groot deel van Nederland wijkverpleging, verpleegtechnische zorg, complexe wondzorg & dermatologie, palliatief terminale zorg, psychosociale oncologische zorg en chemotherapie thuis, medische kindzorg, begeleiding & behandeling en specialistische zorg via het ‘ziekenhuis op wielen’.  

Waardering op ZorgkaartNederland: 

“Zorg op maat voor de patiënt (en zijn omgeving), volledige aandacht, flexibel, professioneel, goed bereikbaar, directe lijn tussen huisarts en thuiszorg. Menselijke maat. Fantastische persoonlijke zorg. Onze verwachtingen ruim overtroffen. We konden geen betere zorg wensen!” 

Trots op collega’s en hoge waardering  

“Wij zijn blij dat onze cliënten de zorg - gegeven door onze zorgprofessionals - zo waarderen. Wij scoren een dikke 9,3 en dat is echt een opsteker voor onze collega’s die elke dag weer de best mogelijke zorg thuis leveren. Het mooiste compliment dat we kunnen krijgen!”, vertelt Ingeborg Reitsma, directeur Allerzorg. 

Top 2022 ZorgkaartNederland 

Alle thuisorganisaties met 30 of meer waarderingen in 2022 dingen automatisch mee naar een plek in de ZorgkaartNederland Top 2022. In deze top 10 staan de organisaties met de hoogste waarderingen van Nederland. Hierin is geen onderscheid gemaakt in nummer 1 en 10. Ook Wonen bij September, de pijler woonzorg binnen de organisatie, heeft voor het derde jaar op rij een plek in de top 10 best gewaardeerde verpleeghuizen in Nederland van ZorgkaartNederland.  

Over ZorgkaartNederland 

ZorgkaartNederland is het grootste onafhankelijke ervaringsplatform in de zorg. Duizenden mensen delen hier wekelijks hun ervaringen met de zorg.