Kinderthuiszorg: uw kind in goede handen

De kinderverpleegkundigen van Allerzorg weten hoe belangrijk het is dat uw kind in goede handen is. Er is geen betere plek voor een ziek kind dan een vertrouwde omgeving. Daarom biedt Allerzorg medische kinderthuiszorg in een omgeving die vertrouwd voelt voor uw kind. Dit kan thuis zijn, maar ook op school, of bijvoorbeeld op het kinderdagverblijf. We zetten graag dat stapje extra om ervoor te zorgen dat uw kind ondanks ziekte "gewoon" kind kan zijn.

Vormen van kinderthuiszorg

Bij medische zorg voor uw kind kunt u denken aan reguliere kinderthuiszorg, maar ook aan verpleegtechnische zorg zoals het toedienen van medicatie, sondevoeding, pijnbestrijding of het ondersteunen bij thuisbeademing. Daarnaast bieden onze kinderverpleegkundige ook andere vormen van zorg voor uw kind, zoals sociaal pedagogische ondersteuning en begeleiding. Ook kunnen wij u ondersteunen bij het aanvragen van de (her)indicatie zorginventarisatie bij uw zorgverzekeraar. 

Zorg op maat voor uw kind

Ieder kind is uniek, iedere situatie is anders. Wanneer u kiest voor de kinderthuiszorg van Allerzorg, dan is onze zorg gericht op uw kind, gezin en uw persoonlijke situatie en wensen. Tijdens de intake maken we graag persoonlijk kennis met u en uw gezin. We bespreken met u welke (verpleegtechnische) zorg uw kind nodig heeft en hoe wij hierbij kunnen helpen. De kindverpleegkundigen werken in kleine teams, zodat uw kind altijd een vertrouwde zorgverlener ziet. 

Een kind is nooit alleen. Hieronder leest u meer over zorg voor het hele gezin, specialistische begeleiding en ziekenhuiszorg thuis. 

Medische kinderthuiszorg aanvragen
Cliënttevredenheid
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandAllerzorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Marianne

Onze dochter kreeg thuis haar infuus, het was zo fijn voor haar om gewoon thuis te kunnen blijven.

Bas

We vonden het moeilijk de zorg voor onze zoon uit handen te geven. Maar sinds de kindpleegkundige ons daarbij helpt, is er rust in ons gezin.